"Mi volt ez a furcsa bűvölet és eksztázis, ami elfogta itt a sikátorok közt, miért érezte úgy magát, mint aki végre hazaérkezett?" Szerb Antal: Utas és holdvilág

2011. május 1., vasárnap

Kürtőskalács sütés Olaszországban


Na, elérkezett az ideje, hogy nyilvánossá tegyem azok számára is, akik még nem ismernek személyesen, hogy mit is dolgozunk Olaszországban. Ennek pedig az az egyszerű oka, hogy nap mint nap számtalan érdeklődő levelet kapok, melyben segítséget, tanácsot, ötletet kérnek a témában és a vállalkozási ügyekben Olaszországban. Úgy gondolom, hogy egyszerűbb itt részletezni mindent , és talán másokat is érdekel a téma.
A válasz tehát : KÜRTŐSKALÁCSOT SÜTÜNK  :)

A mai naptól kezdve rendszeresen megosztom majd veletek a tapasztalataimat, élményeimet, és persze a fotóimat. Nem leszek kíméletes, aki ismer, az tudja, ami a szívemen az a számon, nem szoktam szépítgetni semmit, csak azért, hogy többen olvasgassák a blogom. Az élet nem habostorta Olaszországban, úgyhogy mézes-mázos szép reményekkel nem tudok senkit sem kecsegtetni, csak a nagy olasz  valósággal...
A mi területünk Ligúria, de ősszel és nyár elején meglátogatunk más régiókat is, és teszünk egy nagy kört Olaszország Rómától északra fekvő területén.

Ha van  kérdésed, írj ( a diablogoz@gmail.com email címre ) ha tudok rá válaszolni, nagyon szívesen segítek !  Ha nem szeretnéd, hogy a leveled nyilvános legyen, kérlek jelezd !




További írásaim ebben a témában itt olvashatók : 
Kürtőskalács sütés Olaszországban  >>>


                                                                 Szeretettel 

                                                              Dia

Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum

Népszerű bejegyzések a blogon: