"Mi volt ez a furcsa bűvölet és eksztázis, ami elfogta itt a sikátorok közt, miért érezte úgy magát, mint aki végre hazaérkezett?" Szerb Antal: Utas és holdvilág

2013. június 16., vasárnap

Kilátás az ablakunkból

Annyira varázslatos és mesés, hogy nem tudok betelni vele. A hegyek és a tenger mindig más és más arcukat mutatják, csak nézem, nézem, és ámulok, hogy a természet mire képes. 
Mutatok néhány fotót, amit az ablakunkból készítettem, hogy Te is lásd :)

Itt látszik a távolban a tenger a felhők fölött, de olyan kék, hogy egybeolvad az éggel. A felhők pedig beúsznak az alattunk elterülő  völgybe.


Ez egy reggeli felvétel, amikor még az esti felhők nem szálltak fel a hegyekbe. Fantasztikus látvány  !

Ezen a képen szinte nem is látszik semmi a völgyből a felhők miatt.

Hegyek, völgyek, és a tenger.

Itt a tenger egy óriási arany folyammá változott .

Nem látszik a tenger a sok felhőtől, épp most szállnak alá a völgybe - esik az eső...

Na, és itt látszik teljes valójában a gyönyörűszép kilátás. Minden együtt van a fotón, amit szeretek : a falu, a hegyek, a tenger, és a kedvenceim - a felhők.

Szép tiszta időben ez a szokásos kilátás. Szeretem ♥


A kép érdekessége, hogy a távolban látható kis falvakat kiemeli a napfény, és  amíg a többi képen alig láthatók, most gyönyörködhetünk bennük. Szinte arany fényben pompáznak!

Végül egy kis érzelgősség , ahogy talán már megszoktátok  tőlem ♥ :
"Az emberek bebarangolják a világot, megcsodálják a hegyek égre meredő csúcsait, a tenger egekig ívelő hullámait, a folyók félelmetes kanyargásait, az óceán végtelenjét, és a csillagok semmibe tűnését.  Csodálnak, miközben elfelejtenek emlékezni.
Boldogtalan, aki emlékeire ügyet sem vet, és boldog ezek szerint csak az lehet, aki emlékezni képes."
Hioszi Tatiosz


Szeretet és nagy ölelés 

 Dia 
 ~*~
 "Ne próbálj meggyőzni senkit semmiről. Ha valamit nem tudsz, kérdezz, vagy nézz utána. De ha cselekszel, légy olyan, mint a folyó, ami folyik, csöndesen, átadva magát a nagyobb energiának."   Paulo Coelho

Nincsenek megjegyzések:

Blogarchívum

Népszerű bejegyzések a blogon: